• asdasd
  • asdasdasd
02.02.1992

Muratpaşa Belediyesi

Muratpasa Belediyesi, çöp konteynerlerinin görsel kirlilik olusturmas› ve kald›r›mlardaki olabilecek tehlikelere kars› hidrolik yeralt› çöp konteyneri uygulamas›yla bir ilke daha imza at›yor. Belediye, Recep Peker Caddesi üzerinde baslat›lan uygulamayla, yaklas›k 2 ton kapasiteli 4 konteyner, 1,5 metre yeralt›na gelecek sekilde yeralt› çöp konteynerine dönüstürüldü. Gelistirilmis, jakl› yeralt› çöp konteynerinde zemine s›f›r olacak şekilde hidrolik düzenekle yeralt›na al›nan konteynerlere art›k vatandaslar elini sürmeden ayaklar› ile açma sans› bulabilecek.Muratpasa Belediyesi, çöp konteynerlerinin görsel kirlilik olusturmas› ve kald›r›mlardaki olabilecek tehlikelere kars› hidrolik yeralt› çöp konteyneri uygulamas›yla bir ilke daha imza at›yor. Belediye, Recep Peker Caddesi üzerinde baslat›lan uygulamayla, yaklas›k 2 ton kapasiteli 4 konteyner, 1,5 metre yeralt›na gelecek sekilde yeralt› çöp konteynerine dönüstürüldü. Gelistirilmis, jakl› yeralt› çöp konteynerinde zemine s›f›r olacak şekilde hidrolik düzenekle yeralt›na al›nan konteynerlere art›k vatandaslar elini sürmeden ayaklar› ile açma sans› bulabilecek.Muratpasa Belediyesi, çöp konteynerlerinin görsel kirlilik olusturmas› ve kald›r›mlardaki olabilecek tehlikelere kars› hidrolik yeralt› çöp konteyneri uygulamas›yla bir ilke daha imza at›yor. Belediye, Recep Peker Caddesi üzerinde baslat›lan uygulamayla, yaklas›k 2 ton kapasiteli 4 konteyner, 1,5 metre yeralt›na gelecek sekilde yeralt› çöp konteynerine dönüstürüldü. Gelistirilmis, jakl› yeralt› çöp konteynerinde zemine s›f›r olacak şekilde hidrolik düzenekle yeralt›na al›nan konteynerlere art›k vatandaslar elini sürmeden ayaklar› ile açma sans› bulabilecek. Muratpasa Belediyesi, çöp konteynerlerinin görsel kirlilik olusturmas› ve kald›r›mlardaki olabilecek tehlikelere kars› hidrolik yeralt› çöp konteyneri uygulamas›yla bir ilke daha imza at›yor. Belediye, Recep Peker Caddesi üzerinde baslat›lan uygulamayla, yaklas›k 2 ton kapasiteli 4 konteyner, 1,5 metre yeralt›na gelecek sekilde yeralt› çöp konteynerine dönüstürüldü. Gelistirilmis, jakl› yeralt› çöp konteynerinde zemine s›f›r olacak şekilde hidrolik düzenekle yeralt›na al›nan konteynerlere art›k vatandaslar elini sürmeden ayaklar› ile açma sans› bulabilecek.

Huzur Evi
Kres ve Gündüz Bakım Evi
Prof. Dr. Türkan Saylan Mrk.
Dutlubahçe Toplum Merkezi
TSE-ISO-EN 9000
E-belediye
Engelliler Koordinasyon Merkezi
El İzi Pazarı
Muratpasa Kuzeyi Kentsel Dn.
Engelliler Koordinasyon Merkezi
bilgi(at)azmisahin.com